Autobedrijf Neplenbroek Diepenheim

Contact Goorseweg 33
7478 BB Diepenheim
Tel.: 0547-351247
Mob.: 06-14627889

Bij Autobedrijf Neplenbroek in Diepenheim kunt u terecht voor reparaties, onderhoud en apk van alle merken.

Autobedrijf Neplenbroek maakt gebruik van kwaliteitsmerk onderdelen welke tot wel 10x per dag geleverd worden. Of het nu filters betreft, een radiateur voor de koeling van de motor, zomer- of winterbanden in alle maten en merken, remschijven of blokken, uitlaatdelen; wij garanderen dat we de zelfde dag over de juiste onderdelen zullen beschikken.

Uw voordelen wanneer u kiest voor Neplenbroek:

  • Service gewoon dicht bij huis.
  • Gebruik van AA-merk kwaliteits-onderdelen voor perfecte pasvorm en comfort.
  • Auto na kantoortijd ophalen, geen probleem. Dat is tot laat op de avond mogelijk.
  • APK-keuring aan benzine en diesel,lpg auto’s en campers.
  • Airco-service

De APK staat los van onderhoud aan je auto. Autobedrijf Neplenbroek voert dus tijdens de APK keuring geen andere werkzaamheden uit en maken dus ook geen extra kosten. Blijkt uit de APK dat er reparaties noodzakelijk zijn om jouw auto aan de keuringseisen te laten voldoen? Dan krijg je áltijd vooraf een prijsopgave. Zonder jouw toestemming gaat Autobedrijf Neplenbroek niet aan de slag. Zo sta je dus nooit achteraf voor vervelende verrassingen.

Combineer de APK met een onderhoudsbeurt

Veel klanten van Autobedrijf Neplenbroek kiezen ervoor om hun APK keuring te combineren met een onderhoudsbeurt. Ideaal, want je bespaart zo tijd en geld! Combineer je een APK keuring met een grote beurt, dan betaal je slechts €0.00! voor de APK keuring.

Apk dealer Diepenheim

Location

Overijssel
Goorseweg 33, 7478 BB