APK Cars&Joy Pijnacker

Contact Delftsestraatweg 26C
2641 NB Pijnacker
Tel.: 015-2565100
E-Mail:: info@carsenjoypijnacker.nl

WELKOM BIJ APK Dealer CARS&JOY HARTEVELD PIJNACKER.

Autorijden kunnen we leuker maken dan je denkt. Door de juiste match te maken bij de aankoop en daarna lagere kosten in het onderhoud te bieden, houd jij uiteindelijk tijd en geld over voor de dingen die jouw joy in life brengen.

Sinds 1958 is Autobedrijf Harteveld actief in de regio Pijnacker. Harteveld heeft een goede reputatie opgebouwd.

Het team van Cars&Joy Harteveld is momenteel 8 man sterk. Anja de Wit en Tessy Annokkee bemannen de receptie en ondersteunen het team. Heb je interesse in een nieuwe of gebruikte auto, dan staat Nick Sterker voor je klaar. En voor vragen over onderhoud of reparatie, is Anne Kronshorst de aangewezen man. Samen met werkplaatschef Marco Smeele en zijn team vindt hij altijd een manier om je auto topfit te houden. Dat kan ook niet anders met ervaren monteurs in huis zoals Danny Visser en John Mastenbroek.

Wat je kunt verwachten bij Cars&Joy Harteveld Pijnacker...

  • Full service adres voor auto verkoop, onderhoud en reparatie.
  • Sterk in alle merken, met een rijke historie in Saab, Subaru, Volvo en Ford.
  • De Harteveld app: alles wat je nodig hebt in één overzicht op je mobiel.
  • Een Auto Onderhoud Abonnement? Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden.
  • Kopen op afbetaling? Ontdek welke autofinanciering bij jou past.
  • En je autoverzekering? Check wat jij kunt besparen via Harteveld…

Het hart van Harteveld

De business van Harteveld draait niet louter om techniek. Natuurlijk begint het altijd met de affiniteit voor auto’s en het sleutelplezier. Maar veel meer gaat het over de relatie die je opbouwt, met je team en je klanten. Sociale media en de app van Harteveld helpen om veel persoonlijker en interactiever te communiceren. “We hebben het onderdeel in huis, je auto is over 3 uur klaar” laten ze je bij Harteveld voortaan per chat via de app weten. Bij Autobedrijf Harteveld begrijpt men hoe ze autorijden leuker kunnen maken. Dat klanten van 30 jaar terug, op hun fietsroute bij Harteveld afstappen voor een kop koffie en een praatje, is het grootste compliment dat een autobedrijf kan krijgen.

Apk keuring Pijnacker

Maak hier online een afspraak: Afspraak Maken

Location

Zuid-Holland
Delftsestraatweg 2, 2641 NB

Video